Omoda Weekly #45'2014 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly week 46

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, Youtube en Twitter. 

Floor en Femke van Liketobeagirl.nl maakten deze week een video over hoe ze schoenen van Asics en Bull Boxer combineren met hun outfits. Check de video vol inspiratie op Youtube. En we maakten #shoefiefriday-winnaar Bianca blij met een exclusieve #shoefiegoodiebag.

De leukste social media posts van deze week
Het Omoda-logo in de etalages maakte plaats voor een logo met Movember-tintje. Bij ieder verkocht paar herenschoenen doneert Omoda deze maand €1,- aan dit mooie doel. In het Movember-blog lees je alles over deze actie. En door de snelle levering kon blogster Chloë Sterk snel genieten van haar nieuwe paar veterschoenen van Bronx via Omoda. Lees haar blog hier.

De vrijdag staat bij Omoda altijd in het teken van #shoefiefriday. Deze week gaf Omoda gehoor aan de oproep van Edwin Evers in zijn ochtendshow EversStaatOp om van de vrijdag #pantoffelfriday te maken. Daarom gingen we voor #sloffies in plaats van #shoefies.

SHOP NU DE ITEMS UIT DEZE POST:

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies