Omoda Weekly #43'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #43

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.   Fashionable met Michael Kors
Afgelopen week plaatste @knikkie een foto van haar nieuwe Michael Kors tas, ook wel bekend als every girls best friend. Dit geluksmomentje is zeker wel een ereplaatsje in de Omoda Weekly waard.

2.    He grows, I shop
Je komt er niet onderuit. Kinderen groeien als kool en hun voetjes groeien dan ook lekker mee. Gelukkig hebben wij voor de kleinste klantjes ook hele leuke schoenen en dat weet ook @psblog, zij kocht deze stoere Clics voor haar eigen grote kleine man.

3.    Van Bommel fans

Altijd al eens een kijkje achter de schermen bij Van Bommel willen nemen? Het Omoda team kreeg deze eer. Gelukkig deelt onze collega @jeaninehuss haar foto’s graag met ons, naast dat Margot je ook nog eens een indruk geeft van deze dag in haar blog. Eén ding is zeker: dit merk ademt passie voor schoenen.

Omoda Weekly #43

4.   Zwak voor hoge hakkenHeb jij ook een zwak voor de hoge hak? @marissapauly trotseert dit najaar op deze stoere en toch elegante Bullboxer laarsjes.

5.   Spot de abriHeb jij de Omoda-abri’s gespot? Afgelopen week hingen er zelfs vier verschillende door het hele land. @Dianedekker twijfelde geen moment en greep deze kans met beide handen aan. Vandaag zijn de lucky winnaars bekend gemaakt.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG: 

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #42            OMODA WEEKLY #41         OMODA WEEKLY #40

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies