Omoda Weekly #42'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #42

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Mini & maxi shoes

Schoenen nodig voor een kleine Omoda fan? Altijd een goede reden om voor jezelf ook een paar te shoppen. @andrea_peesman pakte deze shopkans met beide voeten aan en shopte naast de schattige Donsjes ook nog een paar toffe Omoda veterschoenen.

2.    De knutselhelden van Boxie
Afgelopen week zijn onder andere de meiden van @mylife_liez beloond voor hun knutselkunsten. Door al die leuke inzendingen is Boxie al iets minder bang voor knutselen. Wil jij Boxie ook helpen om van zijn knutselangst af te komen? Stuur een foto naar win@omoda.nl, plaats een foto op Facebook, breng hem naar een van de Omoda shops of stuur je knutselwerk naar het hoofdkantoor van Omoda. Wie weet win jij ook wel een leuke prijs.

3.    New season, new shoes
Bij een nieuw seizoen horen nieuwe schoenen. Fashionblogger @esseremoda dacht hier net zo over en maakte een leuk kiekje van haar shiny Gabor shoes.

 Omoda Weekly #42

4.    De Kleinste schoenenliefhebberOnder de weekly van afgelopen week werd wel een hele leuke post geplaatst. Wim en Cobie Stouten deelden een foto van hun kleinzoon met zijn eerste paar Converse. Deze stoere kleine man heeft op zijn jonge leeftijd al een post in de weekly van Omoda op zijn naam staan.

5.   Winnaar Gfk fashion award in schoenenAfgelopen week heeft Omoda de Gfk Fashion Award voor de categorie schoenen gewonnen en mag zich hiermee de best gewaardeerde schoenenretailer van 2015 noemen. Wij zijn trots.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG: 

 

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #41            OMODA WEEKLY #40         OMODA WEEKLY #39

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies