Omoda Weekly #41'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #41

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.   The winner takes it all
De hele afgelopen week stond in teken van het NSMBL festival. Het was dan ook the place to visit het afgelopen weekend. Voor @franceszwanenburg werd het nog extra leuk. Zij won een jaar lang gratis schoenen. Hoezo, wij zijn jaloers?

 2.    Red-Rag rage

Ook steeds meer bloggers maken kennis met die fijne shoes van Red-Rag. Bijvoorbeeld blogger @Simone_vissers, die nu eigenaar is van deze comfy sneakers. Uiteraard moest ze haar nieuwe aanwinst meteen even delen.

3.    Welke kies jij?
Op het festival stond @lindadb93 voor een lastig dilemma. Black or pink, welke zou jij kiezen?Je bewondert en shop deze nieuwe pumps uit de ICON collectie van NSMBL vanaf vandaag ook online en in een van onze 16 winkels. 

Omoda Weekly #41

4.    Winter essentials
Afgelopen week heeft @arankadenooijer haar winter essentials binnengesleept. Met deze Bullboxer enkellaarsjes in haar bezit kijkt ze juist uit naar die koudere dagen.

5.    Inspiratie overload

Iedere donderdag voorzien wij jou op Instagram van wat XL inspiratie. Op #fullsizethursday laten we je de nieuwste schoenentrends en looks zien op @Omoda_Extended. Ben jij klaar voor een overload aan inspiratie? Neem dan snel een kijkje.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #40            OMODA WEEKLY #39         OMODA WEEKLY #38

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies