Omoda Weekly #40'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #40

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.  A sneaker treatSneakers zijn echt weer helemaal hot dit seizoen. Zo kon @_____ingeborg haar dag niet meer stuk toen de postbode met haar Cruyff Classics op de stoep stond.

2.   TOV meets TOVDol enthousiast was @sahrissalingg toen ze haar eigen TOV tas levensgroot onderweg tegenkwam. Uiteraard was dit een fotomomentje waard.

3.   Feestelijke verrassing
De jarige @_livingthegoodfoodlife_ werd afgelopen week wel op een hele leuke manier wakker. Er stond namelijk een erg originele verrassing voor haar verjaardag op haar te wachten. Namens Omoda, ook nog van harte gefeliciteerd.

Omoda Weekly #40

4.   Pop-A-Balloon & WinShabbies Amsterdam bestaat 10 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. In al onze winkels mocht er bij aankoop van Shabbies en Freds een balloon geprikt worden met kans op 250 EUR shoptegoed. Het was een geslaagd feestje.

5.   AnimaliciousAfgelopen zondag werden alle dieren even in het zonnetje gezet tijden de jaarlijkse dierendag. Hoe heb jij jouw huisdier verwend? De meiden van @mooipr vonden dit de perfect dag voor een paar animalicious loafers van Tommy Hilfiger.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

LEES OOK:OMODA WEEKLY #39            OMODA WEEKLY #38         OMODA WEEKLY #37

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies