Omoda Weekly #4 Rubriek: Bij Omoda

De Omoda Weekly met de 5 leukste posts van deze week

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

 

1. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand..‘Mirror mirror on the wall, who’s the prettiest of them all?’, aldus blogger @fablefrique. Stiekem weet ze het antwoord op haar vraag al. Want geef toe, er zijn maar weinig dingen net zo knap als deze Tommy pumps.

2. Let it rainDe meeste mensen worden niet bepaald vrolijk bij de gedachte aan een regenachtige dag. Maar @dijkvanleonie wel, zij heeft spontaan zin in regen. Misschien dat haar nieuwste aanwinst daar iets mee te maken heeft.

3. Mag’s in de Jag Chique shoes vragen om een even classy ride. En dat heeft @pw.one meer dan begrepen. Zo belande hij met zijn nieuwe Magnanni’s in de back seat van een mighty fine Jaguar. Hoezo jaloers?De vijf leukste #Omoda post van eind januari

4. Een toppertje op de kop getiktSoms loop je dat ene item tegen het lijf, wat je niet per se zocht, maar toevallig wel precies is wat nog in je schoenenkast ontbrak. Dit overkwam ook @susiequela, ze is er nog steeds ondersteboven van.

5. Bijzonder bezoekKan het nog cuter? Volgens ons niet. Afgelopen maandag werd het Omoda HQ nog net iets leuker door een bezoekje van Charlie. Wat Charlie precies kwam doen blijft nog even geheim, maar dit kiekje moesten we gewoon even met je delen. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

 

LEES OOK: 

OMODA WEEKLY #3          OMODA WEEKLY #2       OMODA WEEKLY #1

 

 

 

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies