Omoda Weekly #4'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #4

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.  

Team Omoda heeft het Stan Smith-virus ook zwaar te pakken. De collectie bestaat nu al uit 10 modellen voor jong en oud. Bijvoorbeeld dit design, om wild van te worden. @_karo_lina_ ging dit weekend aan de shop en vond bij Omoda haar must-have bikerboots. Ze deelde haar Assepoester-moment op Instagram.

De new arrivals stromen binnen en die schreeuwden natuurlijk om jullie opinie, dus lieten we jullie je favoriet kiezen. Met een nipte meerderheid kwam de zwart/witte slip-on als winnaar uit de bus.

De leukste social #omoda posts van de afgelopen week

@Jeanine Theunisse denkt bij AW 2015-2016 aan deze gave demin Omoda-tas. Zie jij jezelf komende winter met deze tas of één van de andere toffe designs lopen? Vergeet dan niet te stemmen op jouw favoriet.

Afgelopen week stond in het teken van de photoshoot bij Omoda. Op het resultaat moeten jullie nog even wachten, maar via social kwam er zo nu en dan al een sneak-peek voorbij.

SHOP NU DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

LEES OOK:        omoda weekly#2            omoda weekly#3            warme winterboots

 

 

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies