Omoda Weekly #39'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #39

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.   Today I will do absolutely nothingHappy delivery day! @svenyeaah wordt dolgelukkig van nieuwe schoenen. En daar is meneer de kat het helemaal mee eens. Hij toverde de Omoda-doos meteen om tot heerlijk chill plekje.  

2.   Hakkenliefde
Modeblogger en styliste @manon.meijers heeft één grote liefde en tsja, dat zijn hakken. Wij maakten haar dan ook heel blij met deze beige Fashionchick-sandalen.

3.  Happy Monday
Maandag een rotdag? Daar is @willyaaatje het zeker niet mee eens. Zij genoot namelijk samen met haar lief van de Zeeuwse natuur én van haar nieuwe zwarte veterschoentjes.

 Omoda Weekly #39

 4.   Liefste oma
Fashion-oma @riannekunst verraste haar jarige kleindochter met regenlaarsjes van Bisgaard. En wauw, wat zijn ze leuk. Zo trotseert Elodie zonder zorgen en heel trendy de herfstplassen.

5.    Spot de #shabbies
Afgelopen week is de actie: spot de #shabbies van start gegaan. Jij kan ook meedoen via Facebook of Instagram. De actie loopt nog tot 7 oktober 2015, dus je hebt nog alle tijd om de juiste Shabbies te spotten. Spot jij ook mee om kans te maken op één van deze zes zwarte Shabbies boots?

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

 

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #38            OMODA WEEKLY #37         OMODA WEEKLY #36

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies