Omoda Weekly #38'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #38

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Inspiratie outfit

Altijd leuk om te zien hoe jij jouw Omoda schoenen combineert. Angel van @bfashion27 gaat voor chic en toch casual met de Superstar sneakers van Adidas.

2. Herfstachtig weer
Vanaf woensdag, 23 september, gaat de herfst dan echt beginnen. Toch was het weer afgelopen week ook niet al te best. Daarom vond @Cassandragoos het de hoogste tijd om onder het genot van een warm drankje het Omoda Magazine door te spitten. Een goede opvulling van de avond lijkt ons.

3. Maruti fans
Wij zijn fan van Maruti. Uit de foto van @Franciscadekraker blijkt dat wij duidelijk niet de enige zijn.

Omoda Weekly #38

4. Nieuwe Omoda-tas in aantocht
De nieuwe Omoda-tas is binnen. En ontwerpster @Jeaninetheunisse heeft hem al ontvangen. Binnen no-time kregen we deze leuke foto binnen waar zij met trots poseert met de door haar ontworpen tas. Wij zijn nieuwsgierig wat jullie ervan vinden. Jeanine kan niet wachten om de tas bij anderen aan de arm te spotten.

5. Heerlijk Win-ters
Afgelopen week hebben wij al enorm veel leuke en originele inzendingen gehad voor de 25 x Win-ters actie uit ons magazine. Je maakt hier maar liefst 25x kans op de set van het seizoen. De winactie loopt nog tot 20 oktober, dus gooi alles in de strijd en laat ons zien waarom jij deze winterse prijs verdient.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #37            OMODA WEEKLY #36          OMODA WEEKLY #35

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies