Omoda Weekly #37'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #37

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Black loveOnze collega @irislc1 is helemaal in love met haar nieuwe items. De toffe Omoda veterschoentjes met fringes, Ray-Ban zonnebril en zwarte tas geven iedere outfit een enorme fashion boost. You go girl.

2. Retweet@KeesVelde ziet als chauffeur van Omoda heel wat schoenen voorbij komen, maar die van Humberto Tan staken er toch wel met kop en schouders bovenuit. Humberto himself kan de mening van schoenenliefhebber Kees wel waarderen en retweette zijn bericht. Hoe leuk is dat?

3. Take care
Ook bij Omoda denken we aan het goede doel. Deze week kwam een vrachtwagen van @Samskleding langs om heel wat mensen blij te maken met nieuwe schoenen.

Omoda Weekly #37

4. SupermodelKen je ons knappe model Joany al? Vast wel, want ze poseert de sterren van de hemel en is te zien op onze online shop én in het magazine. Deze week verrasten we haar met een levensgrote poster. Zo kun je aan iedereen laten zien hoe goed je wel niet bent. Veel succes met je modellenjob Doutzen.

5. Happy new storeAfgelopen zaterdag was het groot feest bij Omoda, want de nieuwe store in Amersfoort werd zoals je ziet feestelijk geopend. Wij wensen alle medewerkers van Amersfoort heel veel succes met deze nieuwe uitdaging. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies