Omoda Weekly #36'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #35

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Een kijkje in de keuken van ByDanieEen waanzinnig avontuur, vond winnares @Chantoile_Mures haar bezoek aan maison ByDanie en dat was het ook. De unieke manier waarop Danie Bles haar nieuwe collectie presenteerde maakte het event echt the talk of the town. Om daar deel van uit te maken is natuurlijk every fashiongirls dream.

2. Muzikale schoenenSchoenen die als muziek in je oren klinken. Deze nieuwe aanwinst deed @Muvoga denken aan de King of Pop. Ze pakte er dan ook meteen een plaat van MJ bij, er is tenslotte geen betere manier om je new shoes te testen dan met een goede moonwalk.  

3. Hallo, AmersfoortVanaf donderdag shopt heel Amersfoort en omstreken hun favo shoes niet enkel meer online bij Omoda. Le grande opening is op zaterdag 12 september. Mocht je jouw nieuwsgierigheid niet de baas zijn, dan raad ik je zeker aan alvast een kijkje te gaan nemen. 

De 5 allerleukste Omoda posts van de afgelopen week

4. Top shop

Geïnspireerd door haar nichtje ging @Joystruijk op zoek naar comfortabele en toch ook fashionable shoes. Aanschouw hier het resultaat: één paar Omoda’s en één paar Gabors. Klinkt als een geslaagd dagje shoppen.

5. Disco shoesLaat die 70’s parties maar komen. @Yvonnemus is er helemaal klaar voor met haar self-named disco shoes. Ik durf te wedden dat ze show steelt met deze shiny shoes op de dansvloer en daar buiten.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:


LEES OOK:
OMODA WEEKLY #35            OMODA WEEKLY #34           OMODA WEEKLY #33

 

 

 

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies