Omoda Weekly #35'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #35

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Mister monkey

De stoere bink van @shirley_w_l voelt zich helemaal thuis bij Omoda Bergen op Zoom. Op zijn nieuwe schoenen klautert hij als een echte aap tussen de karren vol met schoenen.

2. School essentials

@mooipr heeft heel handig alle school essentials op een rijtje gezet. Hoeven we daar niet meer over na te denken. Nu nog een leuke outfit bij de gestippelde Maruti’s en you’re ready to go.

3. POINTY LOVE

Hoe leuk zijn deze puntige slip-ons van Omoda? Juist, superleuk. @jellinequirynen is helemaal in love met haar nieuwe stappers en daar kunnen wij helemaal inkomen. Veel plezier met je aankoop.De 5 allerleukste social posts van de afgelopen week

4. Wilde schoenen

De één nog leuker dan de ander. Blogger @justbymanon zocht de leukste meisjesschoenen uit voor deze winter. En goed nieuws, je shopt ze allemaal heel handig en snel bij Omoda.

5. Back to school

Is jouw dochter een echte fashion queen? Dan zijn deze hippe schoenen een perfect match. De enkelboots van Red-Rag zijn stoer, maar toch ladylike door de roze stiksels. 

Shop de items uit dit blog:

 

 

lees ook:

heerlijke veterschoen            schoen vs stad            wannahave wednesday by mae

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies