Omoda Weekly #33'2015 Rubriek: Bij Omoda

De leukste #omoda posts van de afgelopen week in één overzicht

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. BEACH ESSENTIALSOp een stranddagje van @Meggiebela mag één item zeker niet ontbreken: het Omoda strandlaken. Want wat is er nou lekkerder dan wegdromen over shoes to be terwijl de zon je huid een heerlijke bruine gloed geeft.

2. OWN IT

There it is. De winnende quote op de Omoda canvastas. De drie eerste exemplaren zijn vers van de pers al naar winnares Chayenna opgestuurd. En nu kan ook jij hem ownen. Klik simpelweg de tas aan bij het afronden van jouw bestelling en he's all yours.

3. TOP SHOP“Cinderella is proof that a new pair of shoes can change your life.”Als je deze tekst aantreft op de zool van je nieuwste aanwinst, weet je dat je een goede koop hebt gedaan; aldus @Loeseke.

De top 5 leukste posts van de afgelopen week

4. EEN AVONDJE OP STAPMeteen na de unboxing werd het @Chanti.he duidelijk, deze Tommy’s moesten gewoon mee op een girls night out. En zeg nou eerlijk, is haar #outfitofthenight niet stunning?

5. BEESTACHTIG MOOIAnimal prints gaan nooit out of style, dus ook dit najaar niet. Het zijn eigenlijk gewoon neutrals. Ik bedoel, ze bestaan meestal uit de kleuren; zwart, beige en bruin. Oftewel pure basics en dat vind @Mooipr ook. Welke is jouw favoriet?

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #32            OMODA WEEKLY #31            OMODA WEEKLY #30

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies