Omoda Weekly #32'2015 Rubriek: Bij Omoda

De leukste social posts van de afgelopen week

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Beach loves
We heart espadrilles en met name deze van Fred. We vroegen op Facebook ook om jouw mening. En die was behoorlijk unaniem. Omoda-fan @Lilette Massizzo vatte met haar reactie de massale love voor de Fredjes mooi samen: “Liefde? Meer passionele love.” 

2. Op de valreep
Voor sommige zit de zomer(vakantie) er al op. Anderen hebben nog een mooie vakantie of weekje vrij in het verschiet. Met haar nieuwe slippers van Replay sluit @callmedeemm hoe dan ook haar zomer in stijl af.

3. Kat in het zakkieSo many shoes and only two feet… of vier in dit geval. Jong, oud, harig of niet, iedereen is helemaal weg van de Omoda canvas tas. Zo ook de kat van @linettevanw.

Een overzicht van de vijf luekste posts van de afgelopen week

4. The perfect gift
Ik lieg als ik zeg dat ik niet jaloers ben op @shabdis_fa. Zij kreeg gewoon deze heerlijke Michael Kors espadrilles cadeau.

5. Flipflopping weekend

Collega Adeline kon al een dagje eerder van het mooie weer gaan genieten. Ze dacht nog wel even aan ons op het HQ en wenste ons, met een foto van haar laatste aanwinst, nog even een ‘flipflopperig weekend.’

LEES OOK:
OMODA WEEKLY #31            OMODA WEEKLY #30            OMODA WEEKLY #29

 

 

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies