Omoda Weekly #29'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #29

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

Shoe addiction

Bij het zien van de espadrilles van Fred kon shoe addict @by_linsey het wéér niet laten. De hippe hairy shoes zijn toegevoegd aan haar collectie.

Een tas vol awesomeness

We have a winner. Vorige week zijn al jullie stemmen geteld en konden we Chayenna Theunissen feliciteren. Haar quote wint de #omodaquotechallenge. De canvastassen zijn over drie weken gedrukt en ready to wear. Wees er snel bij, want op = op.

De 5 leukste Omoda posts van de afgelopen week

Pimp it up
Crea bea Dorine Kole deelde vorige week wel een heel leuke tas met ons. Ze pimpte haar Omoda tas op tot een echte beachbag. Het resultaat is geweldig, vind je ook niet?

Bruin plaatje

Shoelover @Louise2005 is helemaal happy met haar nieuwe heels van Unisa. De hakken zijn tijdloos en makkelijk te combineren. Zelfs haar bruine interieur matcht er fantastisch bij.

FW15 shoot

Onze topstyliste Iris Gravemaker stijlt erop los tijdens de shoots. Op haar zwarte Converse shoes huppelt ze van de ene locatie naar de andere. Alles voor de beste en mooiste foto’s. Wij zijn benieuwd naar het resultaat. How about you?

Shop de items uit dit blog:


LEES OOK:
OMODA WEEKLY #28            OMODA WEELKY #27            OMODA WEEKLY #26   

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies