Omoda Weekly #28 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #28

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Eindelijk zomerVorig weekend was het eindelijk zomer in Nederland en @melodybrandsen was goed voorbereid. Met het behalen van haar diploma had ze een goede reden om deze Gabor-sandalen te scoren. Congrats!

2. Creepy sneakers

Witte sneakers mogen niet ontbreken in je schoenenkast. Dat is een feit. Maar nu even het volgende. Sneaker creepers zijn deze zomer, maar geloof me ook na de zomer, echte must-haves. Dus maak snel een plekje vrij in je schoenenkast en sla net als trendsetter @leh8585 je slag.

3. Howdy cowgirl Cowgirl @sophiedeconingh is klaar om met deze most wanted Sendra-boots het wilde westen te ontdekken.

Omoda Weekly #28

4. New, new, newAls eerste met de allernieuwste schoenen rondlopen? Dat kan. De nieuwe collectie druppelt namelijk al langzaam binnen. En bij de woorden ‘nieuw’ en ‘schoenen’ gaat ons hartje natuurlijk sneller kloppen.

5. Omoda experience NLBen jij een echte Omoda-fan? Oftewel, loop jij stiekem iedere week (of dag) een rondje in de Omoda-winkel of de online shop? Dan is dit je kans. Vertel net als @eliannespeksnijder waarom jij de allergrootste Omoda-fan bent en wie weet beleef jij binnenkort de ultieme Omoda experience.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 


BEKIJK OOK:

Dames sandalen        Dames sneakers

LEES OOK:


OMODA WEEKLY #27
            OMODA WEEKLY #26           OMODA WEEKLY #25Omoda Facebook             Omoda Instagram

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies