Omoda Weekly #27 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #27

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. One for oneGood shoes take you to good places. Deze good TOMS brengen @hannekenauta niet alleen naar good places, maar laten ook nog eens een goed gevoel achter.  

2. Metallic must-haves
Dit weekend was het dan ein-de-lijk weer eens tijd om de BBQ aan te steken. En bij een BBQ horen zomerse sandalen. En bij zomerse sandalen denk je? Juist Birkenstocks. @tine_asnong begrijpt het helemaal en heeft gekozen voor deze metallic must-haves.

3. Omoda ExperienceVorige week donderdag was het tijd voor de echte Omoda Experience. Een aantal Belgische bloggers mochten het echte Omoda-gevoel beleven. Oftewel heerlijk lunchen, shoppen en wijn proeven. En dat allemaal in het prachtige Zeeland.

Omoda Weekly #27

 

4. Omoda-limousineBij een echte Omoda Experience hoort natuurlijk ook bijzonder vervoer. Hoe tof is een limousine?

5. Gestrikt in de zomerDe trend van de zomer is toch wel echt de veterschoen. En als je dat combineert met een andere trend, namelijk metallic, dan ben je er al helemaal klaar voor. We love it @cleyde11.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:BEKIJK OOK:

Damesschoenen collectie       Herenschoenen collectie 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #26            OMODA WEEKLY #25           OMODA WEEKLY #24


Omoda Facebook             Omoda Instagram

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies