Omoda Weekly #27'2015 Rubriek: Bij Omoda

De leukste Omoda post van de afgelopen week

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

ZomerliefdeNa héél lang zoeken liep @Sphieeee toch eindelijk de ware tegen het lijf, en dat bij Omoda. Zij vond haar true love in deze heerlijke Fred sandalen.

Foutje bedanktEen foutje kan altijd gebeuren, want we blijven tenslotte mensen. Maar belangrijk vinden wij dat deze foutjes ook zo goed mogelijk worden opgelost. En dat heeft @Chantal Nuriman-Kwappenberg ervaren. Zij werd vorige week blij verrast met een extraatje op haar deurmat.

De 5 allerleukste post in een overzicht
Vote it to quote itWij hebben de bijna 1000 ingezonden quotes al naar een vijftal teruggebracht en nu is het de beurt aan jou. Dit is de huidige tussenstand, maar je kunt nog anderhalve week stemmen. Er kan dus nog van alles veranderen. It’s up to you.

Jaartje ouderCollega @lauraboeije uit de Omoda shop in Terneuzen werd onlangs weer een jaartje ouder. Natuurlijk lieten we dat niet zomaar aan ons voorbij gaan en verraste we haar met een kaartje.

Een hapje en bed(r)ankjeBraqeez feliciteerde team Omoda Ridderkerk met de verassende sales scores. Ons nieuwe merk was zo blij, dat ze de meiden trakteerden op een heerlijk hapje en drankje voor hun inzet.LEES MEER:

OMODA WEEKLY #26          OMODA WEEKLY #25          OMODA WEEKLY #24

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies