Omoda Weekly #26 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #26

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Zomer waar blijf je?Achter de wolken schijnt de zon, maar de Shabbies veterschoentjes van @liliancommerell hebben het zonnetje even terug getoverd. En dat is een goede reden om haar eens in het zonnetje te zetten.

2. Pink princess

Roze is voor prinsessen en laten wij vrouwen nou allemaal prinsesjes zijn. Dat betekent natuurlijk dat wij en deze pink Maruti’s de perfecte combi zijn. En dan heb ik het nog niet eens over het toffe materiaal gehad.

3. Summer essentialsBlogger @redreiginghood weet als de beste wat de echte summer essentials zijn. Dat bewijst ze maar weer met deze foto.

Omoda Weekly #26

4. Sneak peak
Al wacht ik nog steeds op de echte zomer, de shoot voor AW16 is al in volle gang. Ik begrijp dat jouw (schoenen)hart, net als die van mij, hier sneller van gaat kloppen. En al is het niet van ons knappe model @sebastiaanvanvliet dan is het wel van het idee van nieuwe schoenen. Nog eventjes geduld.

5. Blue beauties
Gek op Gabor zijn we stiekem allemaal wel een beetje. Ook @may7th_creations sluit zich aan bij de gek op Gabor club met deze blue beauties. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

Bekijk ook:

Damesschoenen collectie       Herenschoenen collectie 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #25            OMODA WEEKLY #24           OMODA WEEKLY #23


VOLG ONS OP:Omoda Facebook             Omoda Instagram

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies