Omoda Weekly #26'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly met de 5ste leukste posts van deze week

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

PinkaliciousZelfs de niet pink loving ladies waren op slag verliefd bij het zien van @Sinihfashion’s nieuwe roze Ralph Lauren sneakers.

Perfect Puma duoSuperduo Tarena en Kyan lieten ons nog even weten dat de gewonnen Puma schoenen een perfect fit zijn. Supervet, vind je ook niet?

PURRRFECTIONWild enthousiast waren wij toen we deze heerlijke sandaaltjes van Maruti voor het eerst zagen. Te zien aan het aantal reacties en likes denken jullie er precies hetzelfde over. 

De vijf allerleukste posts van vorige week
#omodaquotechallengeGesprek van de dag, wat zeg ik van de week, was natuurlijk de #omodaquotechallenge. Met meer dan 900 ingezonden quotes tot nu toe, hebben wij als jury nog een lastige klus te klaren. Sommige taaltovenaars zoals @sjanetjeee_x creëerde meteen al een totaal plaatje, erg leuk.

Proef passenDe schoenen van Omoda werden door @Dailymodetips uitgebreid getest. Gelukkig kan ik jullie melden dat ze fashionably zijn goedgekeurd.

LEES MEER:

OMODA WEEKLY #25          OMODA WEEKLY #24          OMODA WEEKLY #23

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies