Omoda Weekly #24 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #24

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Weekendje SchouwenAfgelopen weekend mochten wij de vrolijke @cleyde11 ontmoeten. Ze won de winactie uit het Omoda Magazine en mocht dit weekend heerlijk genieten van twee nachtjes weg, een heerlijk diner, gezonde lunch, gezellige borrel én mocht als klap op de vuurpijl nog een gratis paar schoenen uitkiezen. En wij worden helemaal vrolijk van deze goede keus.

2. Pas op voor de té enthousiaste huisdierenWist je dat jij niet de enige bent waarvan het hart sneller gaat kloppen als het gaat om nieuwe schoenen? Ja, @v.boere weet dat maar al te goed. Haar enthousiaste kat zag de postbode al van kilometers afstand aankomen en veroverde dit Omoda-pakket meteen.

3. Matchy matchy@jetversteeg begrijpt het helemaal. Streepjes hier, streepjes daar en je bent helemaal klaar. Met haar nieuwe TOMS is haar outfit overduidelijk gemaakt.

Omoda Weekly #24

4. One bag closer to summer
Een zomerse tas, die mag gewoon niet ontbreken in jouw summer collection. En deze Versace Jeans tas (in de kleur van de zomer) roept naar je.

5. Sale bij Omoda
Benieuwd hoe wij ons voorbereiden op de sale? Zo ging het er vorige week maandag achter de schermen aan toe. Nu shop jij nog makkelijker de beste saletoppers. Zien we je snel?

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

BEKIJK OOK:

Heren schoenen             Dames schoenen

 

 

Volg ons op:

Volg Omoda op facebook             Volg Omoda op instagram

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies