Omoda Weekly #23'2015 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #23

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

Vorige week hebben we twee meiden heel blij gemaakt. Zij mogen namelijk gaan swingen in de Ziggo Dome op de muziek van Taylor Swift met hun nieuwe Keds sneakers aan. We wensen jullie alvast heel veel plezier swifties! (1) Het was heerlijk weer en de nieuwe Fred de la Bretoniere espadrilles van @romyvoerman konden ook eindelijk genieten van het zonnetje, net als romy zelf. (2)

Lekker bladeren door het Omoda Magazine onder het genot van een kopje koffie. @tessaborghs weet wel wat je het beste kunt doen tijdens wat me-time. (3)

overzicht leukste social posts van Omoda

Voor het nieuwe Omoda Magazine zijn we op zoek naar echte merkenlovers. Staat jouw kast propvol met schoenen van je favoriete merk? Verklaren anderen jou voor gek als ze je collectie zien? Dan zijn wij dus op zoek naar jou! Mail je verhaal en wat indrukwekkende foto’s naar marketing@omoda.nl en wie weet is jouw collectie te bewonderen in het nieuwe magazine. (4)

Ook @liefs_sweetest is gevallen voor beauties van Fred de la Bretoniere. Ideale items voor onder je zomerse outfit. (5)

 

Shop nu de items uit dit blog:

 

 

Lees meer:

Omoda Weekly #22          Omoda Weekly #21          Omoda Weekly #20

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies