Omoda Weekly #22 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #22

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. FILMEN MET @AMAYZINe
Een dagje op bezoek bij onze @Amayzine vriendinnetjes voor een leuk video projectje. De beelden volgen snel. Wil je er zeker van zijn dat niks je ontgaat? Abonneer je dan snel op het Youtube-kanaal van Omoda.

2. Voor in de boekenkastSchoenen, je kunt er wel een boek over schrijven. En daar was Vincent Wernke het helemaal mee eens. Met het stukje ‘Hoge hakken, echte liefde’ liet hij het Omoda mail-duo meteen naast hun schoenen lopen. Thanks voor het delen @mijnthuispagina

3. Heb jij dé Omoda quote-bag al? 

De Omoda quote-bag kunnen we inmiddels een écht collectors item noemen. Naast dat hij regelmatig bij schoenen-fanaat aan de arm wordt gespot, siert hij tegenwoordig ook veel interieurs. Zo ook het interieur van @wonenaandemadelief.

Omoda Weekly #22

4. De Omoda koetsTrouwen, dat doe je als schoenenliefhebber natuurlijk in een echte Omoda auto. Afgelopen dinsdag stapte onze Roosendaalse filiaalmanager Wouthera en haar grote liefde in het huwelijksbootje.

5. Wedding shoes

Nu we het toch over trouwen hebben. @chamauro86 heeft de perfecte wedding shoes gevonden voor kids. Adidas Superstars it is.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

dames sandalen              jongens sneakers

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #21            OMODA WEEKLY #20            OMODA WEEKLY #19

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies