Omoda Weekly #21 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #21

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Je t'aime Toms

Lucky @demayarianne was in de stad van de liefde. Ze wandelde met haar trendy Toms langs de Seine en bezocht de allerleukste hotspots. Dit was dan ook het perfecte moment om haar liefdes eens op de foto te zetten.

2. Animal printOf er gras op je schoenen zit? Natuurlijk niet. Als je goed kijkt zijn die kleine stipjes op die witte sneakers geen gras maar allemaal kleine diertjes. Van giraffen tot aan panters, dierenliefhebber @carolinekist zorgt voor ze allemaal.

3. Vrolijk word je van Via VaiWat brengt een lach op jouw gezicht? Dat hoef je een schoenen freak als @marjoleinnobelroos geen tweede keer te vragen. Haar nieuwe schoenen van Via Vai natuurlijk.

Omoda Weekly #21

4. All-time favorites Bij het woord festival denk je aan? Juist, All Stars. Dé perfecte schoen om urenlang op te dansen en springen. Ontbreekt deze must-have nog in jouw schoenenkast? Waar wacht je dan nog op?

5. In love with Omoda@hannekenauta is gestrikt door dit luchtige schoentje van ons eigen merk. Ze is helemaal in love en durf haar eens ongelijk te geven. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

BEKIJK OOK:

Dames sneakers          Dames veterschoenen

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #20            OMODA WEEKLY #19            OMODA WEEKLY #18

 

 

 

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies