Omoda Weekly #20 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #20

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Cadeautjes van OmodaSchoenen winnen is natuurlijk de droom van iedere vrouw. Blogger @cookameal haar droom kwam uit en heeft heel wat vreugdedansjes gedaan toen ze dit leuke pakketje zag. Maar ook voor jou geldt: dromen zijn geen bedrog. Check daarom regelmatig onze Facebook en Instagram voor de leukste winacties.

2. Laat de zomer maar komenEen elegante hak is de must-have voor in de schoenenkast van iedere power vrouw. En al helemaal als deze van Peter Kaiser is. Combineer het net als @marloesbovee met een fleurige rok en je bent helemaal summerproof.

3. Echt familieJe hoort pas echt bij de familie als je allemaal dezelfde schoenen hebt. Het zwarte schaap van de familie is @dagmarw in ieder geval niet meer. Met deze coole Adidas-sneakers is ze zojuist lid geworden van de Adidas familiy.

Omoda Weekly #20

4. Geef je schoenen een boostJe schoenen opvrolijken? Dat doe je met die fraaie franjes van Sneaker Booster. Met één boost zijn je sneakers weer zo goed als nieuw. En dan nu het goede nieuws, ze zijn er in alle soorten en maten dus mix en match erop los.

5. Summer sandalsEr is maar één klein zonnestraaltje nodig en @chyntiamichellebrown staat al klaar met haar nieuwe Ugg sandalen. En je weet het, na regen komt zonneschijn dus het zal niet lang meer duren voordat je deze beauties weer uit de kast kunt trekken. 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

Dames sneakers          Dames sandalen

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #19            OMODA WEEKLY #18            OMODA WEEKLY #17

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies