Omoda Weekly #18 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #18

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. Zon, zee en strand De Omoda Weekly staat dit keer in het teken van afgelopen weekend, want wat was het lekker weer. En met al die toffe #omoda foto’s die op de maandagochtend op mijn computerscherm verschenen, kwam het zonnetje ook hier tevoorschijn. De eerste zomerse foto is van @laurakardol: slippers aan, hoed op en gaan.

2. Het overkwam @rrobinkunst Iedere vrouw is bekend met het ‘schoenendilemma’. Ben je eindelijk tot de conclusie gekomen dat je voor dat ene leuke model kiest, is het schoentje er ook nog eens in meerdere kleuren. Dan kies je natuurlijk voor blauw. En lichtblauw. Oké, en doe dan toch ook die roze maar.

3. ultieme zomergevoel De zomer kwam dit weekend wel heel dichtbij. En wat is de kleur van de zomer, juist ja, geel. Met haar Adidasjes was @cleyde11 er helemaal klaar voor. Op naar de volgende zomerdag. 

 

Omoda Weekly #18

4. Gestrikt door Via vai Als de zon schijnt, is het tijd voor een open schoentje en bij een open schoentje denk je aan Via Vai. Laat jij je strikken?

5. Trendy Reebok Sneaker freakers opgelet. Sneakers zijn dit seizoen natuurlijk helemaal hot, maar bij het zien van deze Reebok-sneakers gaat ons hart sneller kloppen. Lucky @ecntr heeft ze gescoord en heeft dit weekend genoten van deze beauties.  

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

DAMES slippers           DAMES mocassins            DAMES SANDALEN  

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #17            OMODA WEEKLY #16            OMODA WEEKLY #15

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies