Omoda Weekly #17 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #17

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. #koningsdag De klant is natuurlijk altijd koning, maar deze klanten waren wel heel speciaal. Woensdagochtend stonden de schoenen van onze koninklijke familie gepoetst en wel helemaal klaar voor het bezoek aan Zwolle.

2. Na regen komt zonneschijn Spetter, pieter, pater, weg met het regenwater. Vandaag zetten we @sterretijl84 even in het zonnetje. Ze zette haar beste schoentje voor en kwam thuis met deze leuke zomerse laarsjes. Precies op tijd om te gaan genieten van het lekkere weer.

3. Tijd voor nieuwe schoenen De Omoda-winkel in Zierikzee, de plek waar het allemaal begon. Ben jij er wel eens geweest? Nou @josemaasharderwijk wel hoor. Ik durf te wedden dat je zoveel mooie schoenen nog nooit bij elkaar hebt gezien.

Omoda Weekly #17

4. Alle kleuren van de regenboog Kies je voor Adidasjes in het rood, wit of blauw? Of is oranje meer iets voor jou? Fleur je outfit op met deze gekleurde Adidas-sneakers. Één ding is zeker, met deze schoen aan je voeten ben jij een echte stijlkoningin.

5. Verliefd op TommyAls je nog op zoek bent naar een parel van een schoen. Stop de zoektocht per direct. Deze Tommy Hilfiger-sandalen zijn namelijk jouw perfect match. Sherlock @jasmijnkunst heeft ze al gevonden en gescoord. Nu jij nog! 

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:

 

 

BEKIJK OOK:

DAMES SNEAKERS           DAMES PUMPS            DAMES SANDALEN  

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #16            OMODA WEEKLY #15            OMODA WEEKLY #14

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies