Omoda Weekly #15'2015 Rubriek: Bij Omoda

de leukste social posts

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

Heb jij onze pop-up store in hartje Amsterdam al gespot? Deze week is het all bout SHOESHI in de Kalverstraat. De nieuwste collectie bewonderen onder het genot van de lekkerste sushi, dat is toch de beste combinatie ever!?

Danie Bles gaf stijladvies, we kregen alvast een sneak-peek van Fashionchick’s LA Luxury collectie en Charlotte Greeven maakte de gaafste fashion illustraties. Benieuwd naar wat er nog komen gaat? Lees het blog en stay tuned via onze social media. Ook Fashionlab kwam de nieuwste collectie bewonderen en aan de foto’s te zien was ze enthousiast.  de leukste social posts omoda

@jannelize heeft een hele goede reden om happy te zijn. Haar nieuwe HUB Footwear slip-ons zijn echte eye-catchers en perfect voor een zomerse dag.

Afgelopen zaterdag vond het Wednesday Whiskey event plaats in onze Omoda store in Antwerpen. Een heerlijke middag om kennis te maken met dit nieuwe merk, de lekkerste Whiskey’s te proeven en de tekenkunst van Pablo Lücker te ontdekken.

Shop nu de items uit dit blog:

Lees ook:

Omoda Weekly #14         Omoda Weekly #13          Omoda Weekly #12

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies