Omoda Weekly #13 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #13

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1. heel veel shoespirationHet nieuwe Omoda Magazine staat vol inspiratie. En dat bewijst @ebbylook met haar toffe foto. Vanaf nu steelt ze de show met haar nieuwe shiny Michael Kors-sneakers.

2. Spring essentialsDe lente is al een tijdje officieel begonnen, maar dit weekend was het voor het eerst ook te voelen. Het zonnetje kwam tevoorschijn, de vogeltjes floten er vrolijk op los en de bloemen bloeiden als nooit te voren. Met deze spring essentials van Reebok en Jewellery by Sophie haalt @sereen19 zeker het beste uit zo’n lentedag.

3. De Omoda-tasNa aankoop van een paar toffe Adidas-sneakers is @neeltjethoughts de vrolijke eigenaar geworden van één van de Omoda quote bags. En het goede nieuws, er zijn wel vijf verschillende soorten quote bags. Zo heb jij dus altijd een goede reden om een nieuw paar schoenen te shoppen. Wees er snel bij, want op is op.

Omoda Weekly #13

4. Kijk je ogen uitOp zoek naar echte eyecatchers? Dan ben je bij Bronx aan het juiste adres. Een leuk avondje uit op deze Bronx-sandalen en alle ogen zijn op jou gericht.

5. Liefde is… matching shoesEen nieuw paar Adidas-sneakers is natuurlijk altijd goed idee. Maar hoe leuk is het als je net als @simonekops precies hetzelfde paar voor manlief kunt kopen? Als dit koppel geen perfect match is. 

Shop de items uit dit blog:

BEKIJK OOK:

DAMES SNEAKERS           HEREN SNEAKERS            Dames sandalen

 

LEES OOK:

OMODA WEEKLY #12            OMODA WEEKLY #11            OMODA WEEKLY #10

 

 

Fleur
door Fleur
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies