Omoda Weekly #1 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Weekly #54

Stay social! De rubriek #omoda weekly geeft je een wekelijkse update over de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter.

1.    Let’s rock this dayDoc Martens zijn al jarenlang een favoriet onder de echte fashion lovers. De Instagram-naam van deze Omoda-fan zegt het al, @lets_rock_this_day en dat moet zeker lukken met deze toffe Dr. Martens.

2.    Passie voor schoenen
Klassiek en stijlvol met een hippe twist dat zijn de schoenen van Giorgio ten voeten uit. Met een passie voor schoenen zetten we dagelijks weer ons beste schoentje voor. Niets is dan ook zo leuk als een complimentje en een leuke foto. Bedankt @gvh1977!

3.    Shoe-family

Groot fan van schoenen? Dan mogen furry Maruti’s echt niet ontbreken in jouw schoenenkast. Zoals @healthyzeeuwtje zelf noemt: “and another… join the shoe family.” Schoenen heb je tenslotte nooit genoeg.

Omoda Weekly #54

4.    Tijd voor feest
Om het nieuwe jaar in te luiden was het afgelopen dinsdag de hoogste tijd voor een knallend nieuwjaarsfeest. Een leuke fabphotobooth, muziek en lekkere hapjes maakte het een geslaagd feestje. Onze collega @sariannedh kon het niet laten de gezelligheid te delen.

5.     New arrival-time

Ben jij net als @charlottethone deze winter nog op zoek naar een zwarte sneaker, maar heb je toch ook stiekem al behoefte aan de nieuwe collectie? Lucky you. Deze toffe Adidas sneaker is namelijk zwart én nieuw. Met deze echte winter-musthave kun je door de witte zool ook in de lente volop shinen.

SHOP DE ITEMS UIT DIT BLOG:


LEES OOK: 

OMODA WEEKLY #53'2015          OMODA WEEKLY #52'2015       OMODA WEEKLY #51'2015

 

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies