Omoda Monthly #5'2016 Rubriek: Bij Omoda

Monthly 5 headbanner

In de Omoda Monthly geven we je een maandelijkse update van de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Ook maken we de gelukkige winnaar van de Share-your-new-in-&-win-actie bekend.  

#pumaheartbaskets

De shoemania omtrent de Basket Heart sneakers van Puma is overweldigend. Iedereen, inclusief Omoda is fan van deze glimmers. Ze komen massaal voorbij op Instagram en Facebook. Zo heeft lucky girl @fablefrique het Puma event in London bijgewoond en wist @sannegvrts niet welke ze moest kiezen: zwart of wit, ze werd uiteindelijk gestrikt door de zwarte. En last but not least is @kirstenkooij zo dol op haar witte baskets dat ze maar één conclusie kan trekken: aanradertje, ze zitten als gegoten.

pumaheartbaskets

P.s. More colours to come…

 

#happyholidays

In de top 3 op de meeste verlanglijstjes? Schoenen. Zo kwam de kerstman langs bij @shofman1208 met toffe UGG boots, gingen de dames van Omoda Bergen op Zoom geheel in stijl (zie foute kersttrui) naar het werk en werd @valeriefranck verrast met maar liefst drie Omoda pakjes onder de boom.

happyholidays

 

#coolkid

Cool kids. Je kent ze wel. Fashionable, Instagrammable, your dreamkid-to-be. Ze zijn weer onmisbaar op social. Credits voor de mama’s en papa’s die al die geweldige setjes combineren voor hun kroost. Zo gaat @lizetfreve voor een comfy joggingsuit compleet met Adidas panter sneakertjes. @francinekooiman houdt overduidelijk van zwart wit, de perfecte combi met een paar Superstars. @life___of___lau is gek op haar boots van Dr.Martens en geeft haar liefde maar al te graag door. 

coolkid

 

#outfitinspiratie

Zoveel mooie schoenen maar wat trek je aan? Hier wat fashion inspiratie van dames met een neusje voor mode. @stylebylachanne weet de kleur van het moment perfect te combineren met een nonchalante jeans en fancy boots van SPM. @acausedesbrunettes zorgt dat haar voetjes fashionable en warm blijven met een paar kanten sokjes in haar Adidas sneakers. @enfacedl straalt in haar velvet boots, gecombineerd met een oversized coat. De perfecte look voor een dagje uit.

 

outfitinspiratie

 

#winnaar ‘Share-your-new-in-&-win-actie’

Sluit jij 2016 af met een extra grote knaller? Tijd om iemand een december to remember te bezorgen. Gefeliciteerd @loesjeshome, jij hebt jezelf verwend met een paar prachtige Shabbies maar wij vinden dat het nog leuker is als je af en toe wordt verrast door iemand anders. En daarom ben jij nu officieel de winnares van de share-your-new-in-&-win-actie van december.

winnaar december

 

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies