Omoda Monthly #4'2016 Rubriek: Bij Omoda

Omoda Monthly #4

In de Omoda Monthly geven we je een maandelijkse update van de leukste #omoda posts op Instagram, Facebook, YouTube en Twitter. Ook maken we de gelukkige winnaar van de Share-your-new-in-&-win-actie bekend.  

#blackfridayWhoaa. Onze online shop draaide op volle toeren en team distributie kwam handen en benen te kort. Kortom: onze schoenenliefde oversteeg alles en maakte van deze vrijdag een heuse Black Friyay. Het delen van jullie nieuwste aanwinsten kon dan ook niet lang op zich laten wachten. Zo is de kerst outfit van @sariannedeh helemaal compleet met haar nieuwe enkellaarsjes van Lola Cruz. @kimneeskenss is helemaal happy de peppie met haar zwarte enkellaarsjes en @liessz kon de sneakers van Nike niet weerstaan, ruilde haar Club Omoda punten in en was zo extra voordelig uit. Dan heb je eigenlijk gewoon winst gemaakt. Althans, zo zien wij vrouwen dat. Toch?

Omoda Monthly #4

#girlsnightDe geslaagde Girls Nights van onze 26 Omoda fans bleef niet onopgemerkt. Om de beurt werden zij verrast met een geweldig verwenpakket voor de perfecte Girls Night in huis met 3 besties. De meest creatieve plaatjes kwamen voorbij op social, zo kunnen wij ook nog even meegenieten. Mocht je het hebben gemist… Er loopt momenteel een win-actie op Facebook en jij kunt zo’n zelfde pakket winnen voor jou en je squad. We love to give away presents!

Omoda Monthly #4

#flatlayDe maand van de flatlay. Iedereen ging massaal aan de slag met fototoestel, boekjes, vouwtechnieken en krukjes om het perfectie plaatje te schieten. En er zaten zoveel leuke en mooie foto's bij. Hier onze top 3:

Omoda Monthly #4

#uggpantoffelsZou het aan het weer liggen? We gaan massaal aan de UGG pantoffels en ze zijn momenteel niet aan te slepen. Iets met cocoonen en een hekel aan koude voeten denk ik. Naast dat ze heerlijk warm zijn staan ze ook nog eens erg mooi op je Insta-feed. Eventjes wat voetjes en pantoffels op een rijtje:

Omoda Monthly #4

#maandpraatDit kan je onmogelijk hebben gemist: De lancering van onze eigen enige echte Omoda-app. Met een paar simpele ‘swipes’ en ‘taps’ je favorieten in een fijn overzicht. Gelukkig zijn de meeste van jullie net zo fan van onze app als wij. Er verschenen te veel leuke kiekjes op social en het liefst zou ik ze allemaal willen laten zien. Maar dat is natuurlijk een tikkeltje te enthousiast…

Omoda Monthly #4

#winnaar ‘Share-your-new-in-&-win-actie’Let me guess, ben je in een keer naar beneden gescrold om te kijken of jij de gelukkige winnaar bent? Got you! Ik houd je niet langer in spanning, ik heb nog 1 foto in mijn handen *Tyra Banks voice*. Gefeliciteerd @esthercebeci, met jouw stylishe foto ben jij de officiële winnaar van november.

Omoda Monthly #4

 

#SHOESHOPPING

LEES OOK:

OMODA MONTHLY #3            OMODA MONTHLY #2            OMODA MONTHLY #1        Omoda Facebook             Omoda Instagram

Janice
door Janice
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies