Nieuw: Omoda in Den Bosch Rubriek: Bij Omoda

Rosékleurige lampen in Omoda Den Bosch

Bourgondische gezelligheid, heerlijke Bossche bollen en vanaf 18 april een eigen filiaal van Omoda. Den Bosch was al een topstad om te shoppen, maar met 250 fijne schoenenmerken extra wordt het nog leuker.

De outlet van Omoda is nu een brand new filiaal met het nieuwste van het nieuwste in de collectie. Naast 15 offline stores heeft Omoda ook een grote online shop. Den Bosch wordt hét filiaal waar de offline winkel en Omoda.nl één worden. Op grote screens zie je rechtstreeks de hipste trends van het seizoen. En je shopt heel makkelijk toch je favoriete paar in de winkel, ook al zijn de schoenen daar even niet op voorraad. De persoonlijke benadering van het team in de winkel, gecombineerd met alle voordelen van een online shop. Online meets offline in Den Bosch.

Aan de Hinthamerstraat 55, vlak bij de Markt en in de schaduw van de Sint-Janskathedraal, staat het team van Omoda voor je klaar. Op 18 en 19 april is de opening, uiteraard inclusief feestelijk tintje. Beleef het nieuwste filiaal van Omoda zelf en kom dit weekend langs.

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies