Meet the team: Dordrecht Rubriek: Bij Omoda

Omoda-team Dordrecht - Omoda.nl

Hoe dichter bij Dordt hoe leuker het wordt. Team Omoda Dordrecht laat het je zien op Omoda's Insta Stories.

Omoda Dordrecht - Omoda.nl

de stad voor iedereen
Dordrecht is Hollands oudste stad. De historische binnenstad is rijk aan monumenten waar je als cultuursnuiver je hart op kunt halen. Ook voor de shopliefhebbers is deze stad aan te raden dankzij de gezellige winkelstraten en bijzondere boetiekjes. Dé hotspots van Dordrecht? Smooth is een hippe lunchroom waar je de lekkerste sapjes en mooiste lunchcreaties kunt eten in een wel hele fotogenieke omgeving. Villa Augustus is de absolute place to be voor een heerlijke overnachting en een biologische lunchervaring in de prachtige voor- of achtertuin. Voor een afzakkertje of Dordts beste witte chocolade cheesecake moet je bij grand café Khotinsky zijn. Maar de aller allerleukste winkel van Dordrecht is toch wel de Omoda, Bagijnhof 5.

Omoda Dordrecht - Omoda.nl

de omoda-winkel
Net als onze andere winkels is ook Omoda Dordrecht stijlvol ingericht. Alle dames-, heren- en kinderschoenen zijn ruim neergezet, zodat schoenen shoppen nog leuker en makkelijker wordt. Een mooi detail in deze winkel is de sfeervolle erker aan de zijkant, waarin de kassa is geplaatst. Door de hoge ramen komt er veel daglicht binnen. En als klapper op de vuurpijl beschikt Omoda Dordrecht ook nog eens over een hele gave kidsshop. Dé plek waar kinderen de baas zijn. Zo wordt schoenen kopen leuk voor jong en oud. 

Omoda-team Dordrecht - Omoda.nl

omoda-team dordrechtVanaf maandag 10 juli is het de beurt aan team Dordrecht om Omoda's Insta Stories over te nemen. Zij geven ons een kijkje in hun dagelijkse werkzaamheden, achter de schermen beelden en leuke gebeurtenissen van de dag. Twee weken zullen ze te zien zijn, dus mis het niet. Volg Omoda op Instagram en blijf zo op de hoogte van het Omoda-team en nog heel veel meer. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Omoda-nieuws? Volg ons dan ook op Snapchat (@omodashoes) en Facebook.

Heb jij de sale-schoenen al bekeken?Sale collectie Omoda - Omoda.nl

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies