Meet the team: Distributie Rubriek: Bij Omoda

Distributie - Omoda.nl

De komende twee weken is het de beurt aan de afdeling Distributie samen met de afdeling Voorraad, twee onmisbare schakels in jouw aankoopproces. 

Hoofdkantoor Zierikzee Omoda - Omoda.nl

Hoofdkantoor in het zeeuwse
In het (bijna) altijd zonnige Zeeland vind je sinds 2014 het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Omoda. De twee gebouwen aan de rand van het pittoreske Zierikzee hebben een prachtig uitzicht op de Zeelandbrug. Op het hoofdkantoor vind je de verschillende afdelingen, zoals HR, Marketing, Klantenservice en Inkoop. Het distributiecentrum bestaat voor een groot deel uit magazijn.

Distributie - Omoda.nl

maak kennis met afdeling voorraad en distributie
Welk proces zet jij in werking wanneer je op de knop 'bestellen' drukt? Hoe groot is het magazijn nu eigenlijk waar alle schoenen worden bewaard en wie maakt uiteindelijk jouw schoenen klaar om te verzenden? Vanaf maandag 12 juni nemen de afdelingen Distributie en Voorraad jou twee weken mee hun werkvloer op. Volg elke dag Omoda's Insta Stories en voor je het weet ben je heel wat antwoorden rijker.

Omoda's Insta Stories

OMODA'S INSTA STORIES

Insta Stories? Zegt jou dat nog niet zo veel? Bekijk dan hier wat het inhoud en hoe het werkt. Veel kijkplezier! Kun je geen genoeg krijgen? Neem dan ook eens een kijkje op ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van onze trendy stylingtips, de mooiste merken en slimste How to's.

Omoda Instagram - Omoda.nl

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies