Kijkje in de kast van... Margot Rubriek: Bij Omoda

Een sneak peek in de kast van Margot

Ben je ook zo benieuwd hoe de schoenenkasten van de medewerkers van Omoda er uit zien? In "kijkje in de kast van" geven we je elke maand een blik in de schoenenkast van één van onze medewerkers. Deze maand de schoenenkast van Margot, medewerker marketing.

De kast van Margot

De tweede schoenenkast die we laten zien is van Margot. Margot werkt op de marketingafdeling van Omoda. De 23-jarige Margot uit Kerkwerve staat hier bij Omoda bekend om haar goede mix van vrouwelijke- met casual items. De hoogste tijd dus om Margot en haar kast beter te leren kennen door middel van een klein interviewtje met fashionproof vragen.

Medewerker Margot van marketing

Schoenen!

En nog meer schoenen..
 

Kun je jouw stijl omschrijven in een paar zinnen?

Pfoe, lastige vraag… Ik weet niet zo goed in wat voor hokje ik mezelf moet stoppen. Mijn kledingstijl is een combinatie van netjes en casual. Mij zie je niet snel met een paar sneakers of een vale, kapotte spijkerbroek. Het liefste draag ik een skinny broek in combinatie met een leuke losse top en een jasje. Daarnaast ga ik soms op chic (vooral in het weekend), met pumps en een mooi jurkje. Ik houd van eenvoudige schoenen en kledingstukken, maar meestal wel in een mooie kleur of opvallende print. Ik volg de trends op een afstandje en kies datgene eruit wat me aanspreekt. In hele extreme dingen zal je mij niet spotten; dat past niet bij mij.

Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?

Ongeveer dertig paar, maar dat is inclusief alle oude en ‘hobby’-schoenen, zoals sportschoenen en zomerslippers. Op de foto’s zie je de schoenen die ik het meeste draag.

Favoriet paar schoenen?

Op dit moment draag ik mijn beige Omoda-laarsjes met de studs aan de achterkant veel. Superhandig voor de overgang van zomer naar winter! Maar ook mijn andere schoenen draag ik graag hoor.

Welke schoenen staan zeker op je wishlist voor het komende najaar?

Er zijn zoveel leuke schoenen binnen, ik ben er eerlijk gezegd nog niet uit wat het gaat worden. Ik ben sowieso op zoek naar een zwart enkellaarsje, het liefst met studs of gouden details. De enkellaarsjes van Nubikk met de gouden band vind ik wel heel leuk, maar ik denk er nog even over na.

Leukste najaarstrend(s) op het gebied van schoenen?

Punk chic! Zwart leer in combinatie met goud en studs vind ik mooi en is eindeloos te combineren. Ook de cowboylaarsjes van bijvoorbeeld het merk Area Forte vind ik leuk. Dit seizoen zijn er veel zwarte schoenen, dat spreekt mij wel aan. Ik wacht nog even tot de nieuwe collectie helemaal binnen is en sla dan mijn slag!

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies