Kijkje in de kast van... Gertie Rubriek: Bij Omoda

Schoenenkast van Gertie

Ben je ook zo benieuwd hoe de schoenenkasten van de medewerkers van Omoda er uit zien? In "kijkje in de kast van" geven we je elke maand een blik in de schoenenkast van één van onze medewerkers. Deze maand de schoenenkast van Gertie, onze online manager.

de kast van Gertie

Alle kleding en schoenen van Gertie

De eerste kast is van onze online manager Gertie. En dat heeft een reden! De 30-jarige Gertie uit Zierikzee staat hier bij Omoda namelijk bekend om haar enorme liefde voor schoenen en haar verrassende outfits. We hebben hier dus zeker te maken met een ware fashionista! De hoogste tijd om Gertie en haar kast beter te leren kennen door middel van een klein interviewtje met fashionproof vragen.

Kan je jouw stijl omschrijven in een paar zinnen?

Ik hou van kleur in mijn kleding en zeker ook in mijn schoenen. Ik draag vrijwel nooit zwarte kleding en houd ervan om wat uitgesprokenere kledingstukken te dragen. Verder kijk ik wel naar de modetrends maar ik vul ze in op mijn eigen manier.  Ik vind het ook leuk om de ene dag heel chique gekleed te gaan en de volgende dag weer lekker in mijn tuinbroek te komen. Het is maar net hoe ik opsta die dag, dit is wel bepalend voor wat ik aantrek. Verder probeer ik wel al mijn kledingstukken en schoenen op verschillende manieren te combineren zodat je soms tot verrassende creaties komt.

Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit?

60

Close-up van de schoenen

Favoriet paar schoenen?

Op dit moment mijn roze pumps van Supertrash met peep toe.

Welke schoenen staan zeker op je wishlist voor het komende najaar?

Dat heb ik nog niet bedacht, ik kijk eerst wat er allemaal binnen gaat komen en dan ga ik mijn favoriete modellen selecteren. Zodra de eerste collecties binnen komen ga ik gelijk kijken en meestal weet ik het dan wel snel genoeg! Ik sta voor alles open zolang het maar geen lange laarzen zijn…daar zijn mijn kuiten namelijk te dun voor!

Leukste najaarstrend(s) op het gebied van schoenen?

Bloemenprints

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies