Kijkje in de kast van..Amber Rubriek: Bij Omoda

Een sneak peek in de kast van Amber

Ben je ook zo benieuwd hoe de schoenenkasten van de medewerkers van Omoda er uit zien? In "kijkje in de kast van" geven we je elke maand een blik in de schoenenkast van één van onze medewerkers.

De 23-jarige Amber uit Heerle staat hier bij Omoda bekend om haar enorme liefde voor schoenen (met name Chelsea boots) en fluffy truien. Ze ziet er altijd tiptop uit. We hebben hier dus zeker te maken met een ware fashionista! De hoogste tijd om Amber en haar kast beter te leren kennen door middel van een klein interviewtje met fashionproof vragen.

Social media marketeer Amber en haar schoenencollectie

Kan je jouw stijl omschrijven in een paar zinnen? 

A hot mess. Ik kan vandaag chic gaan en morgen weer sportief en soms een combinatie van beide aantrekken. Ik ben wat dat betreft een echte “mood dresser.” Stap ik met het verkeerde been uit bed dan houd ik het neutraal en somber qua kleur, stap ik met mijn beste beentje mijn bed uit dan ga ik all out met prints en kleur. Ook het weer heeft veel invloed op wat ik aantrek, ziet het er buiten grauw uit dan trek ik mijn fluffy vesten en truien uit de kast, piepen er wat zonnestraaltjes door de gordijnen heen dan komen de gekleurde blazers en schoenen weer uit de kast.

Hoeveel paar schoenen heb je in je bezit? Inclusief miskopen, slippers en sandalen kom ik toch wel aan een 40 paar schoenen :$. Hier zitten er ook een hoop bij waarvan ik eigenlijk al lang afscheid had moeten nemen maar de hoop dat ze ooit nog eens van pas komen houd mij tegen.

Favoriet paar schoenen? Mijn nieuwe Maruti’s, zoals hun slogan luidt: life is too short for boring shoes, en daar ben ik het helemaal mee eens! Bovendien zitten ze ook nog eens onwijs lekker!

Alle schoenen mooi op een rijtje

Welke schoenen staan zeker op je wishlist voor het komende najaar? Een paar chelsea boots, welke precies ben ik nog niet helemaal aan uit! Er is ook zoveel keus. Maar dat er chelsea boots toegevoegd gaan worden aan mijn schoenencollectie is een feit. Daarbij vind ik een mooie enkellaars in de winter ook een échte musthave, hiervoor kom ik al snel uit bij de enkellaarsjes van Fred de la Bretoniere

Leukste najaarstrend(s) op het gebied van schoenen? Animal prints. Deze trend is helemaal in mijn straatje. Een vrij basic outfit kan instantly hip gemaakt worden door er een paar toffe animalprint schoenen onder te dragen. Daarnaast spreekt de Tomboy trend mij ook aan, het is dé trend die stoer en chic samenbrengt. 

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies