Inspiratie shoppen Rubriek: Bij Omoda

Inspiratie shoppen in Antwerpen

Om veel nieuwe ideeën en een flinke dosis mode inspiratie op te doen ging team Omoda een dag naar Antwerpen. 

VOLOP MODE INSPIRATIE

Aangezien Antwerpen de stad van de mode is, was de zoektocht naar inspiratie dan ook absoluut geen probleem!  Designerboetieks, modeketens, schoenenwalhallas en zelfs second-handshops werden allemaal door ons gezellige Omoda-team bezocht!

We hebben tijdens deze leuke en inspirerende dag een paar duidelijke trends kunnen (her)ontdekken. Als eerste de punk trend. Bij een designer schoenenboutique hebben we de échte Chanel en YSL punkboots van dichtbij kunnen bekijken. Wow, in real life zijn ze helemaal te gek!

Ook bij ketens zoals Zara en H&M hebben we veel punkinvloeden gespot zoals geruite blousjes, leren jasjes en leren leggings. Naast de punktrend was de animal print trend ook duidelijk aanwezig bij vele designers en high-street ketens. Veel bontjassen en truien met luipaardprint en schoenen in alle mogelijke dierenprints. Ook hebben we veel comic prints (dé Kenzo oogprint was overal!), teksten en nummerprints als opdruk gespot. Dit in de vorm van teksten op oversized sweaters, nummerprints op football shirts en zelfs items volledig bedrukt in een comic print.

Verder viel het ons op dat komend najaar echt een hoedenseizoen wordt. Voornamelijk veel fedora- en flaphoeden. In elke winkel waren er wel een aantal hoeden te spotten. En daar ben ik persoonlijk erg blij om want ik ben een groot fan van een leuk hoofddeksel!

Qua kleur was er veel zwart en donkerblauw te zien in de winkels. Daartegenover hebben we dan ook juist veel pastelkleuren kunnen spotten zoals roze, mintgroen en lichtblauw.

Kortom, een geslaagde dag boordevol mode inspiratie voor het komende najaar! Zo kunnen wij deze inspiratie ook weer naar jullie lezers overbrengen via de blog!

Een collage van de leuke dag

Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies