Inkoop Rubriek: Bij Omoda

Schoenen inkopen!

Ben je benieuwd hoe het er bij Omoda achter de schermen aan toe gaat? Neem dan een kijkje achter de schermen en kijk mee met de inkoop van schoenen en laarzen.

TRENDS SPOTTEN

Voordat de postbode je bestelling bezorgt of één van onze verkoopmedewerksters je aankoop overhandigt, hebben jouw schoenen al een lange weg afgelegd.

Al vanaf juni is ons aankoopteam actief om de nieuwste schoenentrends te spotten voor de zomercollectie van 2012. Het team bezoekt beurzen in Duitsland, Nederland en natuurlijk Italië, het schoenenland bij uitstek. Na een bezoek aan de beurs gaan we Milaan in, want de nieuwste 'must-haves' zijn daar gewoon op straat te vinden. Het is nu eenmaal een feit: Italialen zijn de meest trendy inwoners van Europa.

Eenmaal terug in Nederland begint het moeilijkste deel: kiezen! De foto's van schoenen en laarzen worden naast elkaar gelegd en we bepalen welke merken we in willen kopen en welke kleuren en modellen 'hot' zijn. Gelukkig lukt het ons elke keer weer om een veelzijdig assortiment samen te stellen, zodat jij op jouw beurt kunt zeggen: 'Ik kan niet kiezen!' 

Het bezoeken van beurzen

Met Prada op de achtergrond

Mooie gebouwen

Het spotten van trends

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies