Het inkoopseizoen Rubriek: Bij Omoda

Lourus en Diane Verton

Wat was het een heerlijke zomer: we hebben volop genoten van het samenzijn met familie, vrienden en –uiteindelijk dan toch ook- van het mooie weer. 

Nu we dit schrijven zo eind augustus, dwalen onze gedachten even af naar begin juni van dit jaar, toen het nog ondenkbaar leek dat we zo’n mooie zomer zouden krijgen.

Begin juni brachten we als inkoopteam een bezoek aan Italië, om een start te maken met de inkoop voor de zomer van 2014. Maar dat is nog verdraaid lastig als er het hele voorjaar bijna geen zonnestraal te zien is geweest. We kunnen ons nog zo verdiepen in de laatste mode en alle mogelijke inspirerende steden en beurzen bezoeken, maar als het gevoel van het jaargetijde niet aanwezig is staan we voor een raadsel. Hoeveel sandalen, slippers, dichte schoenen en laarsjes moeten we inkopen? In welke kleuren? En welke modellen gaan we het meest zien? Kortom, een hoop vraagtekens. Maar als inkoopteam moet je dat toch proberen in te schatten en beslissingen nemen, ook als de zomer nog heel ver weg lijkt. omdat het maken van mooie schoenen een ambacht is, moeten de orders op tijd bij de fabrikant zijn. Hij heeft maanden nodig om de specifieke componenten (zool, hak, gesp, leer, voetbed, et cetera) te verzamelen en tot een geheel te maken. Het is voor ons als inkoopteam dus een mooie uitdaging om zo ruim van tevoren de juiste keuzes te maken. We gaan in 2014 zien of dat gelukt is.

Maar eerst is het natuurlijk tijd voor de najaars- en wintercollectie van 2013. De eerste laarzen kwamen in juni al binnen. maar hoe meer er volgen, hoe beter de collectie tot zijn recht komt. De veelzijdigheid van het aanbod in onze winkels en op onze website is enorm en we hopen je daarmee dan ook alles te kunnen bieden wat je nodig hebt voor de aankomende herfst en winter. Twee seizoenen die wat ons betreft hun namen net zoveel eer aan mogen doen als de afgelopen zomer. Wij verlangen stiekem alweer een beetje naar de kou, de dikke jassen, een bordje stamppot, en al die warmte en gezelligheid in huis.

We wensen je een echte, kleurrijke Hollandse herfst en winter toe!

Groeten, 

Lourus en Diane Verton

Lourus en Diana Verton

door Administrator
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies