Happy new year & new shoes Rubriek: Bij Omoda

Omoda happy new year

Onze linkervoet staat al bijna in 2016, maar we hebben nog een paar uur op de klok. En de laatste donderdag van het jaar roept, wat zeg ik, schreeuwt natuurlijk om een flinke throwback Thursday.

2015

Dit jaar was te leuk om niet met je te delen. Ons team werd ontzettend in het zonnetje gezet door de klant, want we kregen de GfK-award voor beste schoenenretailer. Het gezellige Amersfoort is vanaf september een Omoda-winkel rijker en in Amsterdam kreeg iedereen zin in sushi en een nieuw paar shoes, daar popte namelijk een heuse Shoeshi Store op. En was jij bij de allereerste, exclusieve VIP-night van Omoda? Daar kreeg je niet alleen een hapje en een drankje, maar ook een fashion show. De kers belandde in 2015 op de schoen, want vanaf nu laat je een bestelling of reservering gewoon bezorgen in de Omoda-winkel en haal je het later op. Altijd handig als je niet thuis bent om je pakket aan te nemen. 

Op het Omoda HQ zat ondertussen niemand stil, want Fashion News ging in de lift met nog meer leuke blogs, filmpjes en trends. Omoda Magazine numero twee en drie kwamen vers van de pers en de Wannahave Wednesday zag het daglicht, met nog 43 wannahaves als gevolg. De collectie kreeg er tot slot nog wat hippe mannen bij, denk: Humberto en Sam Edelman, en dan ben ik nog honderdduizend dingen vergeten die allemaal net zo leuk waren. Wat een heerlijk jaar.   

team Omoda happy new year

2016

Om twaalf uur stapt iedereen natuurlijk pardoes het nieuwe jaar in, met de nodige goede voornemens, oliebollen en hier en daar wat champagne. Die goede voornemens hebben wij ook, dus die delen we maar wat graag. Komt ‘ie: meer mooie schoenen voor jou, de leukste winacties op touw zetten, online shoppen nog makkelijker maken en jou de fijnste shop experience geven in één van onze winkels. En dit was nog maar het begin, want ik weet zeker dat 2016 nog veel meer leuks op de agenda heeft staan. Happy New Year van ons allemaal!


shop sale          shop new arrivals

lees ook: 
het beste van 2015          wannahave wednesday by michèle


Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies