Fan van Omoda Rubriek: Bij Omoda

Leanne Diepenhorst: klant van Omoda

Team Omoda is fan van onze fans. Daarom vertelt Leanne Diepenhorst over haar beeld van ons team én geeft ze tips voor de online shop. 

“Je wordt bij Omoda behandeld als jezelf en niet als één of andere mevrouw. De benadering is persoonlijk en vriendelijk én de levering is snel. Eigenlijk shop ik altijd online, want ik heb geen Omoda-winkel om de hoek. Als ik zie dat er een doosje van Omoda staat als ik thuis kom, dan kan ik bijna niet wachten om te zien welke gratis tas er in zit.

Door Omoda geloof ik trouwens in winacties. Ik dacht altijd dat die nep waren, totdat ik meedeed met die van Maruti. Win ik gewoon een nieuw paar. Nu vertel ik dus aan iedereen dat het waar is, haha. Wat beter kan? Ik wil graag nog sneller de nieuwste trends op Omoda.nl shoppen, nu moet ik soms nog een seizoen wachten. Het lijkt me ook wel wat als de site de collectie automatisch op mij aanpast, dat ik bijvoorbeeld alleen maar trends te zien krijg als ik in de online shop kom. Hoef ik zelf niet meer te selecteren."

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies