De klantenservice van Omoda Rubriek: Bij Omoda

De klantenservice van Omoda

Als je schoenen bestelt bij Omoda kan het zomaar zijn, dat je hier vooraf vragen over hebt, bijvoorbeeld tijdens het betalen, of als je de artikelen thuis hebt ontvangen en je deze wilt retourneren of omruilen.

Voor al deze vragen staat onze klantenservice graag voor jou klaar. Dagelijks zit er een team van eigenlijk alleen maar vrouwen op ons hoofdkantoor, dat al jouw vragen graag wil beantwoorden. De vraag die in mij opkomt bij het schrijven van dit blog is waarom er eigenlijk geen mannen bij ons op de klantenservice werken. Gek eigenlijk, want zodra er een vacature vrijkomt wordt er eigenlijk ook alleen maar door vrouwen op gereageerd. Het zou het huidige team eigenlijk wel erg leuk lijken als er een man bij zou komen....Dus mannen; jullie zijn van harte welkom!

Maar daar ging dit blog eigenlijk helemaal niet over, het ging over onze klantenservice waar wij eigenlijk best wel een beetje trots op mogen zijn.

Wij streven er namelijk naar om onze klanten altijd een ''superservice'' te bieden. En wij merken ook dat onze klanten dit erg waarderen. Het maakt ons helemaal niet uit of je bij ons je eerste paar schoenen besteld of je tiende, elke klant heeft bij Omoda dezelfde waardering. Mocht je ons weleens telefonisch, per mail of chat  hebben gesproken, dan hoop ik dat je dat ook zo hebt ervaren.

Geen vraag is ons te gek… Zo kan het ook voorkomen dat er een persoon belt voor een paar dameslaarzen in maat 44, dit is voor deze persoon lastig. Deze persoon draagt overdag namelijk een paar herenschoenen maar wil er in het weekend wat vrouwelijker bijlopen. En ook deze klanten komen bij ons terecht en bellen naar onze klantenservice. Nu hebben wij bijna geen dameslaarzen in maat 44, maar tot en met maat 43 kunnen we deze klanten nog goed op weg helpen.

Er bellen ook vaak moeders voor hun kinderen met ‘’lastige’’ voeten, zoals bijvoorbeeld voeten met een hoge wreef of brede voeten. Onze klantenservicemedewerkers proberen dit altijd goed uit te zoeken en als ze er zelf niet uitkomen, dan wordt er contact opgenomen met één van onze filialen. De medewerksters in onze filialen meten bijna dagelijks kindervoetjes op en hebben er hierdoor veel verstand van.

Ook voor stylingtips kun je bij ons terecht. Zoek je een paar rode pumps maar weet je nog niet precies welke het leukste zijn? Bel gerust, de dames helpen jouw graag verder! Het komende voorjaar gaan we alle damesschoenen in een speciaal ingerichte ruimte neerzetten, zodat we makkelijk kunnen kijken welke schoenen we aanbieden en hakhoogtes e.d. direct kunnen opmeten. Zo hebben we gelijk een overzicht van bijvoorbeeld alle rode pumps, mocht je daar speciaal naar op zoek zijn.

We hopen dat jullie ook tevreden zijn over onze klantenservice, maar mocht dit niet het geval zijn dan horen we dit graag! Je kunt ons altijd bereiken via klantenservice@omoda.nl.

Gertie
door Gertie
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies