Zoekactie nieuwe website Rubriek: Actie

Vind het Omoda figuur

Wil jij EUR 25 shoptegoed winnen? Doe dan mee met onze actie op dinsdag 27 augustus 2013. Vind het onderstaande Omoda-figuur als eerste en win! 

Over de gehele dag zijn er twintig te vinden. ’s Morgens tot ongeveer 13:00 10 en ’s middags 10. Deel jouw gevonden Omoda-figuur met een printscreen of linkje op Facebook of Twitter. Lees de precieze voorwaarden hieronder.

Winactie Omoda

VOORWAARDEN

  • Deze actie geldt alleen op dinsdag 27 augustus 2013 vanaf 10.00 uur. De actie is beëindigd, zodra alle Omoda-poppetjes gevonden zijn of de dag ten einde is.  
  • De deelnemer die als eerste een Omoda-poppetje vindt, heeft recht op de prijs die bij dit Omoda-poppetje hoort. Deze prijs houdt een shoptegoed in van EUR 25, dat te besteden is op www.omoda.nl. 
  • Zodra een Omoda-poppetje gevonden is, wordt deze van de website verwijderd, dit kan enige tijd duren. Alle deelnemers die het Omoda-poppetje hierna vinden, maken geen kans meer op de prijs.
  • In totaal zijn er twintig Omoda-poppetjes te vinden op de website van Omoda. Deze zijn echter niet allemaal om 10.00 uur zichtbaar, maar kunnen ook gedurende de dag verschijnen op de website. 
  • De Omoda-poppetjes kunnen alleen op de reguliere site gevonden worden, niet op de mobiele en tablet-website.  
  • Voor deze actie geldt maximaal één prijs per persoon. Als men voor de tweede maal als eerste een Omoda-poppetje vindt, gaat de prijs naar de tweede vinder. 
  • Meedoen met de actie kan alleen via Twitter of Facebook. Bij de gevonden Omoda-poppetjes moet de exacte locatie worden vermeld, met daarbij een link of een printscreen. Vergeet Omoda niet in je bericht te taggen!
  • De winnaars van de actie worden bekend gemaakt via Facebook en Twitter. De winnaars worden op de hoogte gesteld door Omoda via een privé-bericht op Facebook of Twitter. Wanneer een winnaar niet reageert, zal de prijs na een week aan een andere winnaar vergeven worden. 

 

 

margot
door margot
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies