Win een reis naar Barcelona met Replay Rubriek: Actie

Win een reis naar Barcelona met Replay

Altijd al een voetbalwedstrijd in het grote Camp Nou willen meemaken? Pak dan nu snel je kans en wie weet moedig jij deze zomer Barça’s gouden trio Messi, Suarez en Neymar aan. 

IT’S ALL ABOUT FOOTBALL

Wij hebben misschien allemaal een zure nasmaak van het WK voetbal in Argentinië in 1978, maar dat heeft de oprichter van Replay zeker niet. Toen meneer Buziol naar het WK keek, zag hij steeds de term ‘re-play’ in beeld staan en na een tijdje wist hij het zeker, dit wordt de naam van mijn modemerk. Replay is uitgegroeid tot een van de grootste modemerken en heeft een te gekke schoenencollectie. Het merk is hip, eigenzinnig en heeft een dosis Italiaanse stijl.

REPLICA SCATTO 1972

Neem een handgemaakte sportschoen uit de jaren ’70, meng dat met een frisse, moderne blik en voeg er wat nieuwe kleuren en materialen aan toe. Et voilà, de gloednieuwe sneakers van Replay. Deze Replica Scatto-sneakers zijn de paradepaardjes van Replay dit seizoen. Ze zijn stijlvol, stoer, sportief én verkrijgbaar in heel wat mooie kleuren. Denk aan: rood, fel geel, pastel roze, donkerblauw en wit. 

Replica Scatto

WAT MOET IK DOEN?

Het is simpel, je koopt eerst je favoriete paar Replica Scatto’s. Daarna maak je een leuke, creatieve of toffe foto van jezelf met je nieuwe paar schoenen, deze upload je samen met je kassabon op www.replaywinbarcelona.com/omoda en dan duimen maar. Meedoen kan nog tot 31 mei 2016, dus zet ‘m op.

HEREN, WELK PAAR SCOORT HET HOOGST?


EN DAMES, WAT IS JULLIE FAVORIET? 

 

Shop:
replay       

 

LEES OOK:
CYCLEUR DE LUXE, SNEAKER DELUXE          WANNAHAVE WEDNESDAY BY DAPHNE          EVEN OVER SNEAKERScharlotte
door charlotte
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies