Voor de allerbeste vader Rubriek: Actie

Vaderdag

18 juni is het zover: Vaderdag. Wil jij jouw vader op een wel hele originele manier verrassen? Doe dan mee en misschien verwen jij hem met een vierdaags verblijf in een Zeeuws strandhuis.

Vlissingen

Win een vierdaags verblijf op het Zeeuwse strand

Nu het zonnetje weer volop schijnt, wil jouw vader als echte strandliefhebber niets liever dan aan de kust vertoeven. Hoe bijzonder zou het zijn als je jouw vader dan kan verrassen met een verblijf aan het Zeeuwse strand? Dit is jouw kans om de beste vader een unieke ervaring te bezorgen. Omoda geeft namelijk een vierdaags verblijf weg in een strandhuisje in Vlissingen.

Slaapstrandhuisje Vlissingen

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is ons te vertellen waarom jouw vader de allerbeste is. Vertel het hier op Facebook of hier op Instagram en vergeet natuurlijk niet om je vader te taggen. De winnaar zal op 16 juni bekend gemaakt worden zodat je op tijd bent om jouw vader dit unieke cadeau te geven. Lees hier de actievoorwaarden. 

Cadeautips voor Vaderdag

Nog niet het ultieme cadeau voor Vaderdag kunnen vinden? Omoda helpt je een handje. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de tofste Vaderdag-gifts. En om het je nog makkelijker te maken hebben we voor ieder budget cadeaus op een rijtje gezet.

CadeauTIPS TOT 25,-

CadeauTIPS TOT 50,-

CadeauTIPS boven de 50,-

Ten einde raad?

Voor een vader die alles heeft wat hij zich kan wensen, inclusief die leuke (klein-)zoon of dochter, is het erg lastig om een origineel cadeau te verzinnen. Voor deze vaders is een cadeaukaart een uitkomst. Geen zorgen, met dit cadeau maak je hem super gelukkig.

Andel
door Andel
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies