Ted Baker - niet zomaar een merk Rubriek: Actie

Ted Baker is niet zomaar een merk en mag zeker niet ontbreken in jouw garderobe

Ben jij ook zo dol op zachte kleurtjes, mooie prints en heb je oog voor detail? Dan is Ted Baker misschien wel het ideale merk voor jou.

Pret met TedTed Baker is begonnen met het maken van mooie items in Glasgow, 1988. De stijlvolle designs en exclusieve ontwerpen maken dit merk een echte wardrobe wannahave. Ga jij graag voor anders dan anders en durf je met print? Dan mag een paar Ted Baker’s niet ontbreken in jouw schoenencollectie. 

Real eycatchersSlip-ons met metallic finish en sandalen met een gouden randje, Ted Baker zorgt ervoor dat jij er in de zomer fantastisch bij loopt. Zet je liever in op chic, dan zijn de pumps jouw ware partner in crime. Met dit fijne printje en de prachtige afwerking steel jij hoe dan ook de show.

winactie Ted Baker cashback

WINOm het nog leuker te maken, maak je deze week ieder dag kans op een cash-back. Shop je jouw favoriete Ted Baker’s in de winkel? Maak dan een foto van je aankoopbewijs en stuur deze naar win@omoda.nl. Kies je liever online jouw loved ones uit, dan doe je automatisch mee. Hou wel de Omoda Facebook in de gaten want daar worden dagelijks de lucky ones op bekend gemaakt.

Shop nu de items uit dit blog:

 

Shop:

Pumps          Sandalen         Slippers          Sneakers          Lees ook:
What to wear - business edition        Wannahave Wednesday by Margot        Iedereen op nette schoenen

Amber
door Amber
Lees ook
0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies