Bikkembergs schoenen

Bikkembergs schoenen

We hebben hier de meest spectaculaire schoenen van Bikkembergs online gezet. Het is altijd een enorm tot de verbeelding sprekende collectie. De uitstraling en de aantrekkelijkheid zijn heel bijzonder.

We hebben op dit moment geen Bikkembergs schoenen.

  • Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Avondbezorging door PostNL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Bikkembergs schoenen - sportieve items voor jou!

Bikkembergs is opgericht door Dirk Bikkembergs uit Keulen. De Vlaamse modeontwerper is een van de zogenoemde Antwerpse Zes. De Antwerpse Zes zijn een groep ontwerpers die in de jaren tachtig afstudeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen. Met hun sterke, eigen en passievolle visie voor mode hebben ze stad en land veel bekendheid gegeven in de modewereld. Dirk Bikkembergs studeerde in 1982 af aan de Antwerpse Modeacademie. Bikkembergs ontwerpt veelal schoenen met een sportieve uitstraling. De schoenen werden voornamelijk bekend door de relatie met sport, in het bijzonder voetbal.

Hij creëerde in 2000 een sportlijn Bikkembergs Sport met als logo het silhouet van een voetballer. In 2003 werd hij de officiële ontwerper voor de voetbalclub Inter Milaan. In 2005 werd Bikkembergs zelfs eigenaar en enige sponsor van de een amateurvoetbalploeg genaamd FC Bikkembergs Fossombrone. Zij speelden uitsluitend in door hem ontworpen uitrustingen. De keuze voor een kleine ploeg in plaats van een topploeg was bewust om te benadrukken dat "Bikkembergs Sport er voor iedereen is", zoals Dirk Bikkembergs het zelf benadrukte. Voor de sportieve schoenen, sneakers en laarzen van Bikkembergs worden verschillende kleuren en materialen gebruikt. Deze materialen worden geselecteerd op de kwaliteitseisen van Dirk Bikkembergs.

Het inkoopteam van Omoda heeft onlangs een bezoekje gebracht aan de  nieuwe Bikkembergs Store in Milaan. Als je hier bent ervaar je de visie van Dirk Bikkembergs van dichtbij. De passie voor sport en mode is overal terug te zien.
Je hoeft voor jou Bikkembergs niet helemaal naar Milaan. Je kunt nu een kijkje nemen in de online shop van Omoda om jou eigen sportieve Bikkembergs te bestellen.

Maak kans op 50,- shoptegoed schrijf je nu in!

Schrijf je in voor de Omoda-nieuwsbrief en ontvang info over new arrivals, trends en aanbiedingen. Je wekelijkse update about shoes.

Ik ontvang graag de nieuwsbrief voor:

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies