Art schoenen

Art schoenen

Deze duurzame online schoenen zijn van het merk Art. Ze geven om de natuur en dit is dan ook te merken. Er worden natuurlijke materialen gebruikt en het looiproces wordt op de beste wijze uitgevoerd.

We hebben op dit moment geen Art schoenen.

  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf EUR 50,-
  • Stuur je pakket gratis retour
  • Gratis avondbezorging door DHL
  • Haal je pakket af in een Omoda-winkel
  • 30 dagen tijd om te retourneren
Recent bekeken

Art schoenen - doordachte ontwerpen

Het is de kunst om anders te zijn: Art. De naam van dit schoenenmerk geeft de visuele productkenmerken al aan. Over het ontwerp van de schoenen is echt nagedacht. Niet alleen in esthetisch opzicht maar ook qua hergebruik van het materiaal, het gebruiken natuurlijke materialen en het doen van een eerlijk looiproces. Op deze manier hebben de schoenen en laarzen van Art een goede herkomst en verkrijgen deze schoenen een langere levensduur. Duurzaamheid staat centraal bij het mooie merk Art.

Art is een merk met een erg frisse en vrolijke uitstraling. Art hecht erg veel waarde aan comfort, kwaliteit, innovatie maar ook humor! Wanneer je schoenen van Art draagt zul je niet snel klagen over moeie of pijnlijke voeten. Doordat Art comfort zo hoog in het vaandel heeft zijn de schoenen ook wel sportief te noemen. Daarnaast zie je het gevoel voor humor duidelijk terug in de ontwerpen van Art. De ballerina’s, sneakers, laarzen en hoge hakken hebben een jeugdige uistraling met een alternatieve twist.

Het merk is in 1995 in Spanje opgezet door echt schoenenkenners met al meer dan 30 jaar ervaring. Tegenwoordig heeft Art 3 productieplekken en worden de schoenen in verschillende landen over de gehele wereld verkocht. Omoda heeft een leuke collectie van Art in de online shop. 

0 Favorieten

Favorieten bewaren & vergelijken

Terug naar de shop

Klik hier om verder te winkelen

Omoda.nl maakt gebruik van cookies